Wijkgebouw De Gong

In het hart van de wijk Grauwe Polder, aan de Trompetlaan 42 (naast de Lidl), staat ons wijkgebouw De Gong. In 2018 is dit helemaal gerenoveerd van binnen en werd de inrichting compleet vernieuwd. We zijn als wijkvereniging bijzonder trots op het resultaat! Zo is er een hele gezellige huiskamer gecreëerd waar iedereen van harte welkom is om even een krantje te lezen of een kopje koffie te drinken, hebben we een zichtslijn (door middel van een glazen wand) naar de naastgelegen sportzaal waar diverse sporten worden beoefend en beschikken we nu over meerdere ruimtes waar activiteiten kunnen worden georganiseerd. Ook is er opnieuw een doorgang gemaakt tussen de sportzaal en het wijkgebouw, zodat je binnendoor kunt.

Tijdens Brede School-activiteiten in de sportzaal kunnen ouders vanuit de huiskamer, onder het genot van een drankje, wachten op hun kinderen, terwijl ze zicht hebben op de activiteit.

Uiteraard is de WiFi gratis en staat de koffie klaar!

De verschillende ruimtes worden niet alleen door de wijkvereniging gebruikt, ze worden ook verhuurd! Wil je daar mee informatie over, neem dan contact met ons op.

Zaalhuur

Zoek je een ruimte om te vergaderen? Wil je een leuke open activiteit organiseren, of geef je cursussen, workshops of lezingen waar je een plek voor zoekt? Dan hebben wij misschien wel een geschikte ruimte voor je ter beschikking.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je nog vragen, dan kan je mailen naar: beheer@grauwepolder.nl.

De gymzaal De Gong kan worden gehuurd via de gemeente. Zie hiervoor de website van de gemeente.