Lidmaatschap/vrijwilligers

Het is mogelijk om lid te worden van Buurtbelang Grauwe Polder. Ook zijn we blij met vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen.

Ga direct naar:

Lid worden van Buurtbelang Grauwe Polder

Buurtbelang Grauwe Polder is een wijkvereniging met leden, die meedenken over de koers van de vereniging. Minimaal 1x per jaar wordt een Algemene LedenVergadering (ALV) gehouden, waar je de mogelijkheid hebt om je stem te laten horen.  Je wordt niet alleen op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de vereniging, maar ook van relevante maatschappelijke ontwikkelingen die voor de wijkvereniging van belang zijn. Lidmaatschap is kosteloos. Wil je lid worden? Schrijf je dan hieronder in.

Ben je al lid van onze vereniging, maar je gegevens zijn gewijzigd? Mail je wijziging(en) door naar secretaris@grauwepolder.nl.

Ja, Ik wil lid worden van Buurtbelang Grauwe Polder!

Vrijwilliger worden van Buurtbelang Grauwe Polder

Om alle activiteiten te kunnen organiseren en te zorgen dat ons wijkgebouw open is, zijn onze vrijwilligers onmisbaar. We kunnen zeker nog helpende handen gebruiken, bijvoorbeeld voor het organiseren van activiteiten, als gastvrouw/gastheer in het wijkgebouw of als vrijwilliger bij diverse activiteiten.

Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan onze wijkvereniging of heb je zelf ideeën voor een leuke activiteit? Meld je dan hieronder aan!

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij Buurtbelang Grauwe Polder!